Način i uslovi narudžbe

Uslovi :

Naručiti može svako fizičko i pravno lice na teritoriji BIH, predmet kupovine su fizička dobra (kozmetički proizvodi). Nakon izvršene kupovine preko online prodaje Pastel. Ba , Pastel šalje pošiljku na adresu koju je kupac naveo.

Kako izvršiti narudžbu:

Proizvode poručujete klikom na „dodaj u korpu“ te samim time se odabrani proizvodi prebacuju u Vašu online korpu koja se nalazi u desnom gornjem uglu.

Cijene su istaknute ispod svakog artikla pojedinačno. Proizvodi se neće tretirati kao naručeni dokle god Vi ne popunite svoje podatke i kliknete na „NARUCI“. Sve dotle možete prepravljati svoju narudžbu.

Kupac se može a i ne mora registrovati da bi poručio, svako može poruciti kao „gost“ na stranici.

Reklamacije nakon slanja pošiljke se ne uvažavaju.

Način pakovanja i vrijeme slanja:

Pošiljke će biti pakovane na način koji će ih štititi od oštećenja prilikom transporta. U svakom slučaju kupac je dužan na licu mjesta pregledati pošiljku zbog eventualnih oštećenja robe, te ako iste uoči prijaviti kuriru koji je vršio dostavu i odbiti primiti pošiljku.

Ukoliko naručite proizvode u periodu od 07:00 do 14:00 pošiljka se šalje isti dan, a poslije 14:00 pošiljka se šalje naredni dan.

Kako platiti:

Plaćanje vršite na licu mjesta, kuriru pošte koji Vam je dostavio paket , iznos novca koji ste potvrdili prilikom narudžbe.

Isporuka robe:

Ukoliko naručite proizvode u periodu od 07:00 do 14:00 pošiljka se šalje isti dan, a poslije 14:00 pošiljka se šalje naredni dan a ukoliko naručite preko vikenda pošiljka će se poslati slijedeći radni dan, to jeste u utorak.

Isporuka robe se vrši brzom poštom, na Vašu adresu koju ste naznačili na narudžbi u roku od 24-48 sati u zavisnosti od grada u koji se pošiljka isporučuje.

Kupac je obavezan biti dostupan na telefonski broj koji je naznačio prilikom narudžbe radi komunikacije sa kurirom brze pošte te ukoliko se ne javi na poziv pošiljka se odgađa za slijedeći radni dan a ukoliko ni tada se ne javi na poziv pošiljka se vraća prodavcu.

Na iznose preko 50 KM poštarina je besplatna u sve gradove BIH a za iznose ispod 50 KM cijena je 5,00 KM sa uračunatim PDV-om.

Reklamacija i povrat robe:

Pastel prihvata reklamacije u slijedećim slučajevima:

-Ukoliko je isporučena roba koju niste poručili

-Ukoliko ste u roku od 24 sata uočili grešku na robi koja je postojala prije slanja i eventualno grešku koja je nastala prilikom transporta

Ukoliko postoje drugi razlozi za povrat, kontaktirajte nas lično na broj telefona, broj faxa ili mailom.

Ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana, Pastel će izvršiti povrat robe , ponuditi zamjensku robu te ukoliko nemamo to što želite u zamjenu izvršiti ćemo povrat novca. Ukoliko je došlo do greške prilikom slanja robe te je isporučen pogrešan artikal, povrat je moguć ukoliko nije oštećena originalna ambalaža, te ukoliko je proizvod u prvobitnom stanju, u suprotnom reklamacija neće biti uvažena.

Pastel ne odgovara za robu koju je kupac oštetio, ne uvažava reklamacije bez opravdanog razloga.

Na početak
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need